Hatt-dag och lördagsmys

(null)

Den senaste veckan har jag gjort lite allt möjligt. Vi har börjat se alla Star Wars filmer några stycken på internatet. Såå bra filmer och så kul att äntligen se om dom igen. 

(null)

I torsdags var det volleyboll turnering, tyvärr vann vi inte, men vi spelade grymt bra! 

(null)

De var en hatt-dag på skolan, Signe och Hugo hade gjort sina egna hattar som var superfina medan jag fick låna en av Nofal. 

(null)

Måste bara visa den roligaste skylten som finns påväg ner till Hjälmared Hahah

(null)

Det här är de kläderna som jag alltid går runt i varje lördag och söndag. Mina mys kläder är de bästa kläderna jag har!! Ikväll ska jag och signe dricka te och äta pepparkakor! Ses! 

FEM FANTASTISKA DAGAR

(null)

I fredags hämtade jag upp Benjamin på centralen i Gbg då han kom med flygbussen. Vi åt på Olles innan vi for till Hjälmis. Lika gott som vanligt, men tyvärr var vi inte lika hungriga som vi brukar. 

(null)

Lördag åt vi pizza till lunch och sen visade jag Benjamin runt på området och efter de chillade vi bara och tog de lugnt. 

(null)

På kvällen var det sittning och efter middagen var det dags för bordshockey turnering. Det är riktigt roligt! Efter de spelade jag, Benjamin, Signe och Gabriel kort innan vi gick och la oss. 

(null)

På söndag for vi på gudstjänst i en kyrka i närheten. Den firade 40års jubileum, de var massor av folk! 

(null)

Första snön kom också på söndagen. HUR MYCKET SOM HELST! Är inte van att se så mycket snö längre. 

(null)

Måndag var Benjamin med på mina lektioner och på tisdagen stannade vi hemma för att ta vara på sista dagen. Vi har haft det så mysigt som helst och jag är så tacksam och lycklig över att han kom hit till mig i helgen! Puss på dig älskling! 

Guess what..

(null)

Gissa vem som bokade en biljett bara sådär hit till Gbg?? Joooooo.... BENJAMIN!! Wheeeey sååå lycklig, saknar han sååå otroligt mycket! Klarar inte av att vara utan han längre. Så är överlycklig att han kände lika dant och kommer hit!  

RSS 2.0