2016 REDAN?

Igår så gick jag ut och fotade lite i Skånelandskapet. Jag kan ju inte påstå att jag är en mästerfotograf men det är så sjukt fint ute så var tvungen att dela med mig lite. Det känns som att det snart är sommar här. Jag satte mig t.o.m i en stol och solade lite. Det är så skönt här. Fast lite tråkigt är de ju att det inte finns någon snö. 
 
Idag bilade vi upp till Halmstad för att träffa några goa kompisar. Dom hade förberett väärldens Nyårsmiddag. Det var så sjuukt gott. Till förrätt rostat bröd och nån typ av skagenröra. Till varmrätt Oxfilé, vitlökspotatis, varma grönsaker och rödvinssås. Sen har vi inte kommit längre. Eftersom vi redan börjat gå in på nyårstemat så tänkte vi ''varför inte skjuta nån raket också??'' Så då gick vi ut och gjorde det med. 
 
 

Skåne!

Igår kom vi fram till farmor och farfar kring 23.00. Får äntligen träffa dom!
Vi flög ner, eftersom att jag fortfarande är sjuk så gjorde de ont i  bihålerna, men de får man leva med. 
Vet inte hur mycket jag kommer blogga medans jag är i Skåne. Ska försöka iaf! Hadee!! 


Sjuk sushi

Jag vet inte var det här kom ifrån man jag har tydligen gått och blivit sjuk. Jag har konstant ont i huvet och sen har jag även 38,8 grader feber.. Aja de är sånt man får leva med. Känner mig helt rå och äcklig. Som en sushi. Ju mer jag tänker på det så skulle det vara så sjukt gått med sushi just nu. Det smaka så frächt. Tycker jag iaf.
(från en kväll förra året, vi är bäst på att göra sushi)
 

RSS 2.0