Beach2017

Skoldagen gick relativt fort idag, vi hade nästan inga riktiga lektioner, hade betygsnack på alla faktiskt. Kom hem kring kl 15.00 och då chillade jag framför Vänner tills jag bestämde mig för att göra en god sallad till middag. Nu ikväll for jag, Elsa och Elin och tränade, blev enpass för mig och är helt slut så jag skakar och kan knappt gå haha, men så går det ibland. 


Nu far jag till min favvokille och spenderar natten där! Kram på er! 


Senaste

Den senaste tiden har jag hunnit med att träna med Elsa och Elin några gånger, jobbat både tisdag, onsdag, lördag, söndag och ätit på O'Learys och sett piterevyn med Petter, Maja, Oscar och Hanna. Och självklart varit med Benjamin! 

Alltså det är lika gott varje gång man äter på O'Learys! Jag och Maja delade på en Mozzarella Bruchetta, och till varmrätt åt jag en Cesarsallad! 

Vi pratade på om livets alla olika hörn och hade lika trevligt och kul som vanligt! (Kanske roligare t.o.m) 

Sen drog vi vidare till Christinasalen där vi skulle se piterevyn! Alltså.. SHIT SÅ ROLIGT!! Jag har så kul alltså!! Visst tog det ett tag för mig att fatta en skämt då och då, men då jag fattade skrattade jag som aldrig förr (pinsamt då de bara blev jag som skratta, för alla redan skrattat klart..) men så kan de gå ibland. Far och se den gott folk


Turné-dag 3

Vår sista turné-dag spenderades först på hortlaxskolan och efter lunch på sjulnäs. Det var så sjukt kul att spela på sjulnäs eftersom att det var hemmaplan för mig. Det var en av våra bästa konserter under turnén tror jag faktiskt. 


Vi har haft sjukt kul och kommit varandra ännu närmare som klass och som band. Jag tycker verkligen att det har varit roligt!! Nu är tyvärr allt över på en kort liten vecka, men aja nu har vi en musikal att se fram emot. 


RSS 2.0