JOBB

Yes! Nu är äntligen sommarlovet igång på riktigt!! Wohoo! .... eller så inte... det är ingen sol, bara kallt och regn. Var är solen? 

Aja.. jag har i alla fall börjat sommarjobba nu så det är ju nånting. Trivs riktigt bra faktiskt! Får mest packa upp varor och efte de stå i kassan. Så kom in och köp! Köper ni över 300kr blir de 20% rabatt också, så passa på de räcker veckan ut. 

Hade en riktigt myskväll här om dagen med mamma, pappa o Benjamin. Vi drack champange, åt ostbricka och såg på film. Vi firade, men vi vet egentligen inte vad vi firade haha, men ett sånt tillfälle tar vi aldrig bort! Kram på er! 


MIDSOMMAR

Min midsommar började med att jag följde med Benjamin och hans familj till Skellefteå. Dom far dit varje år för det är någon typ av marknad där på midsommar. Det var super mysigt! Jag gillar Skellefteå stad. 


Kring 15.00 drog jag och Benjamin för klockan fyra väntade det grillat och kransar hos Lisa. Då vi ätit och spelat lite kubb begav vi oss till Frida som hade ordnat världens midsommarfest! 
Det blev dans, kubb, dryckeslekar, musikquiz och mycket mer! Super kul! Efter det for jag och Benjamin hem till mig. 
En lyckad dag! 


STUDENTEN 2017

WOOOHOOO!!! STUDENTEN!! Äntligen kom livets dag när man inte hade några bekymmer alls (förutom att man grät sönder mascaran). Det har fortfarande inte slagit mig tror jag, att jag aldrig någonsin ska tillbaka till skolan. Känns som att jag har sommarlov och till hösten är de skola igen, men så kommer de ju inte bli. Jag tror att de är då det kommer slå mig.


Här kommer iaf bilder från min student! 


RSS 2.0