Skolstart

Idag börjar jag skolan på riktigt. Ska bli riktigt kul att äntligen börja. Jag har valt till två stycken tillval, idrott på båda. Så har idrott både måndag pch torsdag så de känns också bra! 

Har hunnit fara ut och springa och träna ganska mycket sen jag kom hit. Dom har en perfekt runda runt sjön på 5km så de är jätteskönt.  


Kram på er!


Hjälmared folkhögskola

Måndag morgon klockan 7.30 vinkade jag av familjen och Benjamin för då kom mormor och hämtade mig för att köra ner till hjälmared. Maja följde självklart med också vilket jag tyckte var jättebra och mysigt! 

De blev några stop på vägen men IKEA var de mest självklaraste. Vi stannade och lunchade där, mormor köpte två småsaker men inte jag eller Maja. Sen fortsatte vi vår resa neråt.

Vi var framme i Uppsala på kvällen för att övernatta. Resan hade gått ovanligt bra och jag tyckte att det gick ganska fort ändå. Vi åt lite kvällsfika och sen gick vi och la oss ganska direkt. 

På tisdagmorgon fortsatte vår långa resa till hjälmared. Här tänkte vi alla att det skulle gå mycket fortare än vad de gick, kändes som att vi aldrig kom fram.

Det var inskrivning kl 16.00 så det var den tiden vi hade att förhålla oss till. Vilket betydde att vi var tvungna att äta lunch innan vi kom fram och de gjorde vi mer än gärna på Pizza Hut. 

När timmen var slagen så lämnade mormor och Maja av mig efter att vi gått en liten rundtur runt området och så blev jag själv kvar. 

Jag har lärt känna ganska många ändå men inte på djupet om man säger så. Vi är sju stycken i min klass och de är fem av oss som bor på internatet, vi är blandade åldrar och har olika syn på saker och ting. Det ska bli roligt och intressant att gå med dom här människorna! 


Det är en så konstig känsla att från noll till hundra helt plötsligt byta ut sitt gamla liv till något helt nytt. Jag tror inte att man förstår de riktigt. Man märker att allt är nytt för man vågar inte riktigt gå in till folk än och fråga om man ska hänga, men de är lite skönt att stänga in sig på rummet lite kan jag tycka. 

Saknar min Benjamin hur mycket som helst och hoppas att dom här 35dagarna innan hemrese-helgen går fort. Behöver han i min närhet! Kramar från mig! 


HJÄRTISAR

Igår jobbade jag till kvart i tre som vanligt och får direkt hem till Benjamin för att spendera lite tid med han innan jag skulle iväg igen. 

Klockan fyra skulle nämligen jag, Elin, Elsa, Lisa och Agnes träffas på Ica för att handla tacos. 

Vi lagade mat och åt hos Lisa. Alla var nöjda, glada och självklart åt vi alla liite för mycket.

Vi pratade på om framtiden, känns som att de är det enda man pratar om nu för tiden, men de är stort och viktigt. Jag hann inte stanna allt för länge för 17.50 skulle jag iväg och döma en fotbollsmatch som började 18.30. Klarade mig precis ifrån regnet.

När jag kom tillbaka efter matchen hade mina fina fina vänner slängt ihop de här. Dom skulle även försöka skrämma mig men jag tyckte att de var alldeles för tyst då jag kom in i huset haha så blir lite flopp där. 

Men alltså de här! 

Jag tror inte att ni tjejer förstår hur mycket ni betyder för mig. Ni är så underbara och härliga människor! Kommer bli tufft de här året. Hoppas verkligen att ni kommer ner och hälsar på mig!! Puss på er! <3


RSS 2.0