En Luleå tripp

Igår stannade jag hemma från skolan för hade ingen röst från då vi sjöng med Anna-Lotta i måndags, med blev bättre längre in på dagen.

På kvällen for jag, Elsa och Agnes in till Luleå för att utnyttja att man får en gratis varm dryck på Espressohouse. Såå mysigt och så gott! Vi pratade om allting (som vanligt) och sen begav vi oss hemåt. Kom hem till Benjamin och vi somnade väldigt fort!


1:a advent

Vaknade upp bredvid min favorit som start på 1:a Advent! Vi chillade ett bra tag tills vi blev hungriga och åt tacos till "frukost", sen for Benjamin på rep och jag och Albin upp till kyrkan för att fira advent.

Mormor kom och åt söndags middag med oss och till efterrätt lite julgodis som jag och pappa har bakat!

Jag slappade ett bra tag vid modern family innan jag hämtade Albin. Halv sex drog jag mig mot Blåsmark för att hämta upp Elin och Elsa till kören.

Efter kören for jag, Elin, Elsa och Agnes till Lisa för att fira att det var advent. Lisa lyckas alltid ställa fram allting så att det ser så mysigt och hemtrevligt ut! Bäst!

Vi pratade på rätt bra om allting mellan himmel och jord, vilket vi oftast gör. Nu känns det äntligen som att julen är här och jag har längtat så mycket! Det är så mysigt med advent, lucia, julafton, nyår och bara allting.

Imorrn har vi julkonsert med Anna-Lotta Larsson, och resten av veckan flyter bara på! Nu går verkligen tiden fort! Hadee!


Familjestund

Idag var jag på stan med familjen. Vi kollade på lite julklappar och köpte kläder till Albin (typiskt att den yngsta får allt..), sen lunchade vi på Nodo innan vi for hem.

Ikväll har jag tagit en lugn hemmakväll framför film med lite godis och cola. Sen kom Benjamin för ett tag sen, så nu ligger jag än en gång i sängen och bloggar från telefonen, haha lite mysigt att sammanfatta dagen såhär. Hadee!


RSS 2.0