Livskraft polar

Idag är de 3e dagen på lägret. Första natten sov jag asdåligt vet inte varför men jag kunde aldrig somna. Den här natten var som att sova på moln. 
Jag orkar inte berätta allt vi har gjort men de är mycket, pingis, skratt, bollsport, mer skratt, mässa, kvällsmöten, flätat varandras hår o mycket mer. 
Sen kan jag medd att jag har officiellt inget liv. Jag har uppnått 100k i poäng på snapchat #nolifeTB under 2014

Idag ska jag försöka hinna pussla ihop lite bilder från 2014 innan jag far på läger. Jag borde hinna eftersom jag redan har packat klart, tror jag. 
(Mitt hår om ja borstar ut de)

stan

Idag for jag på stan med Maja. Hon leta nyårs klänning och jag letade svarta jeans. Vi mötte även upp Agnes och Tova. Jag hittade mig faktiskt ett par jeans som satt jätte bra från Gina, men de kostade 300kr för de var inte på rea men jag behövde faktiskt de så jag köpte dom ändå. Sen hittade jag även en ring på bikbok, som jag ska ha till min utklädning på livskraft, och en jätte snygg spetströja som egentligen kostade 350kr men idag 175kr från Vero Moda.
Nu ska jag snart iväg till Kaptens på middag. Behöver egentligen packa till lägret men måste följa på det här. Sen säger man väl aldrig nej till mat. Hadee
 

RSS 2.0