ÄNTLIGEN HELG

Idag är det fredag!!! Wohoo! Under lunchen gick jag ut på pdol-området för att höra Benjamin spela. Så duktiga! Ikväll ska jag bara ta de lugnt för att samla krafter, jättetrött efter veckan och vill bara mysa framför en film med Benjamin. 

Kram på er! Ha en bra fredag!


PDOL

I veckan började PDOL, Piteå Dansar Och Ler. Onsdag for jag direkt efter jobbet till lägenheten i stan som Lisa har hela veckan, där fixa jag mig och sen mötte jag upp Benjamin för att gå ut och äta middag. 


Vi blev ett tjejgäng i lägenheten, körde lite lekar och hade en roligkväll, när klockan blev nog mycket gick vi ut till Kitteltältet och dansade loss till Oskar Linnros.

Torsdag: Jobbade på dagen och sen for jag hem och solade, man får passa på medan de är sol här. Jag duschade och fixa mig sen hämtade jag upp Maja och for till Malin. 


Vi skulle äta tacos ihop med hon och Hanna, vi pratade om allt som hänt och vad vi alla kommer göra till hösten och Sjölvklart lite skvaller här och var. 


FREDAG

Nu är veckan äntligen slut och det är fredag!! Kände att jag verkligen behövde helg. I veckan hände inte så mycket förutom att vi faktiskt drog till Skeå och lyssnade på Erik Gadd, riktigt bra!! Så härlig stämning! 

Sen har vi ätit middag med min kära familj som äntligen har kommit hem. 

Jag, Maja, Oscar och Hanna drog även in till Pensionatet och spela musikquiz med temat schlager. Kan säga att vi vann inte haha, var för mycket gamal schlager för att man ska kunna. Typiskt.. men mysigt var det iaf! 

Efter det drog vi till Maja och tröst åt världens godaste cookiedough-kladdkaka. MEGA GOTT! 

Idag fredag har jag och Benjamin bara tagit de lugnt och kollat på film. Så välbehövligt! Kram på er!


RSS 2.0