Jobb jobb jobb

Skriv inläggstext 

Jag känner att jobba är det enda jag gör nu på jullovet. Jag vet att man inte ska klaga för om jag inte hade haft ett jobb hade jag klagat på det istället. Men tråkigt att nästan hela jullovet försvinner.


Igår jobbade jag (oväntat) och kom sen kom jag hem till en sjukt god middag. Jag for ganska direkt efter och tränade med Elin. Haha blev mer styrketräning än kondition med tanken på att mjältugg jag fick av maten, men det är ju bättre än inget + att jag har hur mycket träningsverk som helst idag i magen och rumpan. 

I förrgår kom tjejerna hem till mig på en liten myskväll där jag bjöd på en riktigt god fruktsallad. Vi pratade om framtiden, drömmar och mål. Alltid lika kul och spännande (!!). 


Julafton

Skriv inläggstext 

Julafton. Vad ska man ens säga om det. Det är så individuellt hur man firar och äter osv, så jag hoppas att alla är nöjda och har haft en helt fantastisk jul! Linus är hemma så det gjorde min jul mer familjekär än vanligt då han varit borta. 

Vi har sett på KalleAnka, ätit julmat, öppnat julklappar och umgåtts med släkten. 

Tänkte att jag skulle visa lite vad jag fått i julklapp också när jag ändå håller på! 

En stor resväska från mamma och pappa! Jättebra och praktisk! Klagar alltid på att jag inte rymmer allt jag vill ha med mig så var väldigt bra! 

Ett par tjocksockar som mormor stickat och ett par Pinewood byxor av mamma och pappa. Dom är röda och svarta och det var skitsnyggt men ska byta till svarta som jag trivs bättre i. 

Tuchpennor av Albin som jag önskat mig så jag kan fortsätta måla i min målarbok! Kommer tillbringa de mesta av juldagen vid den tror jag. Naturgodis av mormor och Cola av my parents.

Body lotion, schower gel och hand cream av Maja, dom luktar såå gott. Hotellpåslakan av mormor! Ååh tillsammans med mitt duntäcke blir det som att sova på hotell!!


Sen har jag även fått skoteroverall, handskar och pengar. God Jul på er! 


Lilljulafton 3.0

Skriv inläggstext 

Direkt efter jobbet igår for jag till Maja för att fira lilljulafton med tjejkompisar, det var skitkul! Vi åt gott, blev stressade i julklappsleken och pratade mycket. Sen for jag direkt till Benjamin för ett sista hejdå innan han far till Norsjö för att fira jul. 


Idag har jag slappat, sett modern family, pratat med Linus som kom hem igår och nu är jag åter igen på jobbet för att tjäna lite cash. Tänk att imorrn är det julafton?? Helt sjukt! 


RSS 2.0