Black & White

Idag har familjen stor städat huset eftersom att snart kommer det upp kompisar från Skåne. Åååh längtar jätte mycket efter dom! Ska bli kul att få prata ikapp lite. Sen har jag nästan pluggat ihjäl mig för historia provet imorrn. Men det känns änd bra, men alltid då det känns bra visarde sig gå dåligt så jag inte säga nått än. 
 
Jag fotade för nån dag sen, tänkte mig som ett litet ''All Natural'' tema. Hade inget smink och hade inte gjort nånting med håret osv. Här är resultaten. Hadeeeee
 

Plugg..

Idag blir det att plugga hela dagen för mig. Troligtvis får jag fara och spela volleyboll men det beror helt på om jag har pluggat klart eller inte. Gaaah.. så mycket att göra. Idag hade jag två prov, sen på onsdag har jag ett historia prov sen ska vi lämna in en engelska short story nån gång i veckan också.
 

Servitörer på Emma & Jakobs bröllop

Som rubrikenn säger så var jag, Agnes, Hanna, Amanda och Maja servitörer på ett bröllop idag. Det var såå roligt. Men kan meddela att mina ben och fötter inte mådde lika bra. Vi var på Storstrand från kl 12.40 till kl 22.20. Lång men härlig dag! Med god mat/efterrätt, tårta, bål, osv osv.. Nu ska jag sova så  hadee folket!
 

RSS 2.0